Je čas se připravit na sezónu výletů

Myslím si, že nejsem jediná, kdo už netrpělivě vyhlíží jaro a především Sluníčko s vitamínem D! V mobilu i na sociálních sítích mám uloženo nespočet míst, které chci letos navštívit a následně se pak s Vámi o ně podělit. Moc dobře znám, jak se občas špatně vybírá, kam vyrazit, aby to splňovalo třeba dojezdovou podmínku. Proto si vše plánuji předem. 

 

Jak to máte Vy, jezdíte naslepo nebo si předem výlet naplánujete? :-)

Já teda patřím do druhé skupiny, miluji plánování a psaní na papír. Proto vznikl i náš PLÁNOVACÍ BLOČEK, kde si dopředu sepíšu důležité body jako například: kde zaparkuji, odkud budu vycházet, po jaké turistické barve půjdu nebo jakou kavárnu chci navštívit. Jelikož je bloček udělaný jako trhací, vždy si popsaný list odtrhnu, dám pod obal k telefonu a mužu vyrazit. 

 

Dřív jsem hodně cestovala s malým batůžkem z Decathlonu, ale vadilo mi, jak ho měl opravdu každý (nemám totiž ráda, když je něco populární a mají to/ dělají to všichni). Proto, když už jsem hledala nový batoh na své cesty, řekla jsem si proč nemít vlastní se svým brandem?! A tak v rubrice Na cesty najdete i batohy s logem Chci si pamatovat ve dvou barvách. Já se teda držím a prozatím všude nosím jen zelený, ale jak dlouho mi to vydrží, to netuším :-D. Protože ho nosím opravdu všude: do práce, na nákup, když jedu někam na noc a hlavně na výlety. Chci omrkout batoh

 rollovací-batoh-plánovací-bloček-výletů_optimized

 

Jsem připravena na jarní sezónu: (mám připraveno)

  • batoh 
  • plán, kam vyrazit a být offline 
  • skládací miska se svačinou Omrknout