CHCI SI PAMATOVAT - Pa-peer Brno, České Budějovice

Letos v květnu byla akce Papeerové setkání úplnou premiérou pro Offline Korniku, kde jsme ji mohli poprvé odprezentovat, vyslechnout jedny z prvních názorů, a že byla to jízda! Ten den si pamatujeme, jako by to bylo včera! O Kroniku návštěvníci akce projevili velmi pozitivní zájem a ohlasy byly více než povzbuzující. I proto jsme nemohli chybět na podzimních termínech v Brně a opět v Českých Budějovicích.  

Když za Vámi jeden z prvních návštěvníků přijde se slovy: "Mám doma Vaši Kroniku, a když jsem zjistila, že tady budete, tak si jdu dokoupit náhradní listy, ať mám kam psát." nebo slečna: "Jdu Vám jen říct, že krásně rostete, úplně jste to od května posunuli dál, tak ať se daří.". Jsou momenty dojetí, momenty které si opravdu chcete pamatovat napořád. Tohle je přesně ten hnací motor, který nás žene kupředu neustále se v něčem zdokonalovat, tvořit, vymýšlet a přicházet s novinkami. 

 

Obě akce byly naprosto o skvělých lidech ať už návštěvních nebo samotných prodejcích. Oba dny se nesly v příjemné atmosféře a hlavně byly motivací tvořit dál!

Děkujeme, že jsme mohli být součástí, mohli jsme se prezentovat, získávat názory a nápady na zlepšení a hlavně DĚKUJEME všem, kteří jste se u nás zastavili. Za skvělou organizaci a pozvání děkujeme paní Jarmile (Diářová Královna).

Tak snad zase příští rok :)