Vytvořte si vlastní vzpomínkové album

Máte někdy pocit, že si nepamatujete důležité okamžiky v životě už tak dopodrobna? Prozatím jste nenašli způsob, místo, deník, který by Vašim vzpomínkám vyhovoval?

 

Tak to jste tady správně - Offline Kronika splní Vaše očekávání! 

  • kroužková vazba, díky které se Vám nestane, že byste neměli kam psát Vaše příběhy
  • předpřipravená grafika, kterou můžete využít 
  • zakládací folie na fotografie 10 x 15 cm 

Každý z nás má za svůj život několik vzácných okamžiku, které si chce napořád pamatovat i s detaily celé události. Pak máme "všední" okamžiky, které stojí za to si uchovat a časem se k nim vrátit a vzpomínat. 

Najděte si chvilku sami pro sebe a své vzpomínky, ať už jste kreativní nebo ne, vzpomínky jsou pouze Vaše a stojí za to si je uchovat. 

Často slyším, že na tokové zapisování a uchování vzpomínek nemáte čas. Není to škoda? Sama mám často problém se dokopat k tomu, abych si vše zaznačila, vyvolala fotky, ale když už se do toho pustím mám radost! Využívám předpřipravenou grafiku Offline Kroniky, která každé stránce dodává jedinečný vzhled. Jednou využiji obrázky, jindy je zas nějak domaluji nebo jednoduše přelepím vstupenkou, protože se mi tam zrovna nehodí. 

 

Moje zkušenost: 

"Kroniku si píšu druhým rokem, mám ji přehledně rozdělenou pomocí rozdělovačů.
Zrovna tento víkend jsem konečně dopsala poslední zážitky roku 2022, které #chcisipamatovat. A víte co? Uvařila jsem si kakao, otevřela Kroniku od začátku a asi 2 hodiny v ní jen tak listovala, vzpomínala a usmívala se u toho. Přesně v tento moment jsem si uvědomila, že stojí za to si najít čas a vzpomínky si uchovat. Velkou výhodou je pro mě, že budu mít opravdu vše na jednom místě, protože mi jen tak nedojdou stránky. A když najednou nebude na co psát, prostě je jednoduše doplním dalšími vzpomínkovými listy."

 

Nezapomínejte, že každý okamžik v nás zanechá nějaký pocit, který stojí za to si uchovat a #chcisipamatovat.           D.

 

rollovací-batoh-plánovací-bloček-výletů_optimized_1